Om oss

Om Z-Kayak

Helge Olaf Bergmann er daglig leder for firmaet Bergmann Kayaks som eier Z-Kayak.no. Vi importerer kajakker fra  Elio Mazu,  Norse og Tahe Outdoors.   Leveringstid er 5-7 uker. Vi leverer også padleårer fra Román, Kajner og Gara Paddles. Hank McGregor gjør det meget sterkt ute i verden med vingåren Gara GP2. Z-Kayak selger kajakker for fritidsbruk og aktiv trening. Vi ønsker å være til stede på løp for å vise fram våre produkter. Kajakker fra Elio og Norse leveres med 2 års garanti på produksjonsfeil. Kunden er alltid i fokus og topp service er en selvfølge!

Hvordan bestille

Kajakkene bygges på bestilling med kundens ønskede spesifikasjoner. Det er ikke mulig å endre bestillingen etter at den er sendt til produsent. Leveringstiden er normalt 4-6 uker. Send en mail med dine materialvalg, farger, utstyr etc., samt navn, telefon og adresse til post@z-kayak.no. Vi leverer fritt innenfor områdene Vest-Agder og Telemark. Det er også muligheter for levering utenfor dette området. Ta kontakt for en avtale!

Det er mulighet for å velge farge på skrog, samt øvre og nedre dekk. Har du et forslag til design kan vi forsøke å etterkomme dette. Nesten alt er mulig! Send f.eks. en skisse, så hører vi med produsenten.

Materialene karbon/kevlar er bare mulig å bestille på Racing og Pro Elite. Ønsker man karbon/kevlar både på skrog og dekk, er dette kun mulig på Pro Elite-modellen.

Send oss gjerne en e-post